Proizvode koje ste poručili možete preuzeti u maloprodajnim objektima ili ih možemo poslati poštom/kurirskom službom Post Express ili Dexpress.

Sve porudžbine primljene do 15h radnim danom, šaljemo istog dana i možete očekivati isporuku u roku 1-3 radna dana.

Sve porudžbine primljene subotom do 14h, možemo poslati istog dana, a isporuku očekivati od ponedeljka.

Molimo Vas da nas kontaktirate ukoliko Vam porudžbina ne stigne u očekivanom vremenskom periodu kako bi mogli da kontaktiramo kurirsku službu radi provere iste. Ne snosimo odgovornost za paket koji nije isporučen na vreme, jer sama isporuka ne zavisi od nas već od kurirske službe.

Troškovi transporta NISU URAČUNATI u cenu proizvoda!

Cena isporuke za porudžbine veće od 2.000,00 rsd je besplatna.

Za sve porudžbine čiji je račun manji od 2.000,00 rsd cena isporuke Dexpressom iznosi 300,00 rsd sa PDV-om. Troškovi isporuke Post Expressom ne možemo tačno da preciziramo, jer oni isključivo zavise od količine mase samog paketa, ali uvek možete da se konsultujete sa našim zaposlenima prilikom poručivanja.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Kurirskom službom Post Express imate mogućnost da paket preuzmete u najbližoj pošti u roku od pet dana. Ukoliko se odlučite za ovaj vid preuzimanja pošiljke obavestite našeg zaposlenog koji će sa kurirskom službom Post Express proveriti tačnu adresu pošte u kojoj će se nalaziti Vaš paket. Prilikom preuzimanja paketa u Pošti tražiće na uvid Vašu ličnu kartu, jer paket može da podigne isključivo lice na koga paket glasi.

Svi paketi koje šalje Karolina Shop su diskretno upakovani i niko osim naših zaposlenih ne zna šta se u paketu nalazi. Diskrecija je zagarantovana.

 

Plaćanje preko računa

Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Online prodavnica ima pravo da otkaže bilo koju porudžbinu, bilo kojeg artikla ukoliko poručilac ne ispuni uslove, koji su definisani pravilnikom o uslovima korišćenja sajtova firme Karolina Shop.

Kupac ima pravo da otkaže porudžbinu u svakom trenutku putem maila ili telefona sve do trenutka poziva našeg operatera vezano za potvrdu porudžbine.

Ukoliko ste nakon prijema pošiljke konstatovali da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na office@karo-line.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011/3282114.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom i neotvaranom pakavanju.

 

BITNO:

Molimo Vas da vodite računa prilikom kupovine u online prodavnici karolina Shop-a, pošto se radi o proizvodima koji su za intimnu upotrebu. Proizvodi se ne mogu vratiti ili zameniti ukoliko su oni već korišćeni ili otpakovani iz orginalne ambalaže koja osigurava proizvod pre samog korišćenja. Zamena je moguća jedino, ako proizvod ne radi ili ima bilo kakvo oštećenje, ali naglašavamo da nam tako nešto prijavite odmah po dobijanju paketa. Budimo odgovorni prema sebi i drugima.

Mogućnost isporuke u roku od dva sata na teritoriji grada Beograda.

Za sve narudžbenice koje su na teritoriji Beograda moguća je brza isporuka, kurirskom službom Potrčko, u roku od dva sata. Troškovi isporuke zavise od dela grad prema kome se vrši isporuka. Za sve porudžbine koje su veće od 5.000,00 rsd troškove isporuke do 250,00 rsd snosi Karolina Shop, dok ostatak snosi poručilac. Molimo Vas da, ukoliko se odlučite za ovaj vid dostave, konsultujete sa našim zaposlenima u Karolina Shopu kako bi proverili cenu troškova dostave sa kurirskom službom Potrčko.

 

Plaćanje platnim karticama

U prodavnicama Karolina sex shop imate mogućnost plaćanja sledećim platnim karticama:

Visa,Visa electron
Master card
Dina card
Maestro card