Da li su seks igračke zaista korisne devojkama?

Naravno, korisno je. Rećimo Vam ću vam kako da kupite najčešće najprodavaniji vibrator.

Šta je vibrator

Vibrator, takođe poznat kao štap za masažu

Takođe se naziva i vibracioni štap za masažu. Princip je da motor rotira nepravilan vibrator ispred sebe

Da bi se postigao efekat vibracije, uglavnom se koristi za masturbaciju ili stimulaciju polnih organa. Takođe se koristi za ublažavanje umora mišića i pomoć cirkulaciji krvi. Oblik vibracione šipke može se klasifikovati u dve tačke, AV, kugličnu šipku i tako dalje.

Princip rada vibratora

Princip vibrirajuće šipke je isti kao i kod skakajućeg jajeta. Unutra se nalazi motor, a na motor je instaliran polucilindrični bakarni blok koji se koristi za skretanje centra gravitacije. Kada se motor pokrene, pokreće mali polucilindrični bakarni blok da se rotira sa njim, uzrokujući pomeranje centra gravitacije, što rezultira efektom vibracije. Sa strujom koju kontroliše kontrolni krug, motor počinje da se okreće brzo i puno, tako da menja različite frekvencije vibracija.

Kako odabrati vibrator

Pogledajte oblik prema stilu vibratora,može se podeliti na evropski i američki ergonomski stil dizajna i japanski vibrator u stilu vibracije pipaka. Razlika između njih može se slikovito uporediti sa osećajem mineralne vode i koka-kole.

Slušajte zvuk

Zvuk vibracije je povezan sa kvalitetom motora vibratora. Generalno, zvuk vibracije motora je oko 50 dB, a zvuk ultra tihog motora je samo 45 dB. Što je motor tiši, to je bolji kvalitet motora i duži vek trajanja.

Materijal na dodir

Materijali zabavnih proizvoda su raspoređeni po mekom i tvrdom: TPE → silikon → ABS. Tako možete grubo razlikovati materijal i osećaj ovog proizvoda kroz dodir. Što je materijal mekši, to je pogodniji za početnike. Oseća se bliže koži i ima bolju prilagodljivost, ali osećaj stimulacije je malo nedovoljan. Zapamtite, ovo je vaš prvi bliski kontakt sa neživim organizmima, tako da je veoma važno da pravilno izaberete.

Možete na ovom LINKU pogledate našu ponudu vibratora

Call Now Button