Najbolje igračke sa usisavanjem vazduha

Ako već imate omiljeni vibrator ili dildo i tražite nešto novo da unesete u spavaću sobu, možda biste želeli da razmislite o istraživanju sveta seksualnih igračaka za usisavanje vazduha (ili vazdušnih impulsa), koje su dizajnirane da oponašaju osećaj oralni seks.
Igračke sa vazdušnim pulsom dovode do intenzivnih orgazama koji se razlikuju od orgazma klitorisa koji biste dobili sa običnim vibratorom
Ove igračke se koriste spolja, dizajnirane da okružuju klitoris i emituju impulse vazduha ili zvučne talase kako bi stimulisali njega i obližnje nerve, što rezultira mnogo punijim – i verovatno bržim – orgazmom.
Ova indirektna stimulacija klitorisa može biti „mnogo suptilniji i dublji osećaj“ od direktne stimulacije vibratorom. Međutim, pošto nema dva klitorisa iste veličine, želite da budete sigurni da su usta igračke koju kupujete dobro pristajala. Naše preporuke u nastavku uključuju igračke za usisavanje vazduha sa ustima različitih veličina, igračku za usisavanje vazduha koja je idealna za igru partnera, pa čak i onu koja takođe stimuliše G-tačku.
Predstavićemo vam neke od njih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Call Now Button