Predigra-detaljno uputstvo kako da je dovedete do ludila

Većina muškaraca smatra predigru pre kao nepotrebnom obavezom nego nečim u čemu bi trebalo da uživa, a svaka žena će vam reći da je taj čin jednako bitan kao i sam sex. Zanemarivanje vrućih igrica pre odnosa vodi frustraciji i lošem sexu i zato ako želiš da joj pružiš nezaboravan sex, dobra predigra je ključna! Ako nisi maštovit ili ne znaš odakle da počneš navešćemo par trikova koji će je savršeno pripremiti za odnos. Zahvali nam se kasnije 🙂

  1. Pitaj je šta je pali

Ako nisi siguran-budi direktan i pitaj je šta je pali. Većina žena ceni muškarca koji želi da bude siguran da je zadovoljio. Neka ti otkrije koje su joj fantazije ili da li želi da upotrebite neku sexy igračku i nemoj se ustručavati da poslušaš šta ti kaže jer je velika verovatnoća da će ti uzvratiti uslugu. Win win situacija.

2. Započnite laganim tempom

Klitoris je očigledna tačka na koju treba da se fokusiraš. Međutim, direktan pritisak na klitoris može biti neprijatan, pa čak i bolan. Nemoj se odmah fokusirati na stimulaciju klitorisa već masiraj predeo oko klitorisa. Ukoliko je zadovoljavaš jezikom nemoj ga stimulisati neprekidno. Tehnika koja će je garantovano izludeti je ta da prvo nežno stimulišeš klitoris, a kada vidiš da lagano dolazi do vrhunca-to je trenutak kada treba da se povučeš. Ova tehnika podizanja uzbuđenja do vrhunca i prestanak stimulacije u tom momentu se pokazala kao savršeno zagrevanje za vreo sex.

3. Erotska masaža

Još jedan sjajan način da se pripremite za savršen sex jeste erotska masaža. Nabavi ulje za masažu i započni masažu laganim pokretima od vrata naniže. Naravno, najduže se zadrži oko klitorisa, nežni pokreti će je izludeti. Bonus trik-vrat je jedna od najvećih erogenih zona kod žena, par poljubaca u vrat i ramena tokom masaže će dovesti do toga da će te verovatno zaskočiti istog trenutka.

4. Reci joj šta želiš od nje

Budi dominantan, jasno joj reci šta ćeš joj raditi. Pohvali je kako izgleda, pohvali joj svaki deo tela na koji si fokusiran u tom momentu. Mnoge žene to neverovatno pali i u kombinaciji sa nekom od prethodnih tehnika garantuje uspeh koji ćete želeti da ponovite svaki put.

5. Nemoj da zanemariš druge erogene zone

Pored klitorisa, moćne erogene zone kod žena su vrat, uši, stomak, leđa, nadlaktice i butine. Greška je fokusirati se samo na jedno od ovoga. Kreni sa laganim poljupcima u vrat, niz grudi i stomak preko butina do stopala, a klitoris ostavi za kraj.

6. I za kraj…

Ne pričaj previše. Ubica sexy raspoloženja je ponavljanje glupih fraza iz porno filmova. Doziraj komplimente i ne zaboravi-nije bitno biti jak na rečima nego na delu!

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button