Šta je analni dildo i kako se pravilno koristi ?

Šta je analni dildo?

Oh, veličanstveni čepovi (plug) ili analni dildo! Seks igračka u kojoj može da uživa svako sa anusom, bez obzira na genitalije, pol ili orijentaciju. Čep je analna igračka koja vam u suštini začepi zadnjicu – na dobar način. Oblikovane su kao suza i imaju širu osnovu koja ih sprečava da se previše uvuku.

Koja je poenta?

Zadovoljstvo za početak. Vaš anus je prepun osetljivih nervnih završetaka koji se osećaju fantastično kada su stimulisani. Vaša stražnjica je takođe kapija za prostatu – takođe poznatu kao „muška G-tačka” – i kružni tok do vaginalne A-tačke i G-tačke.

Orgazam

Da, analni orgazami su stvarni, svako sa anusom može da ga ima, a analni čep može pomoći.

Svi nervi koji se nalaze na vašim “zadnjim vratima” su samo deo onoga što čini da igra zadnjice izgleda tako neverovatno.

Istezanje

Čepovi se mogu koristiti za istezanje anusa i pripremanje za veće stvari, bilo da su to veće igračke, penis ili zjape. Sve što je potrebno je da počnete od malog i postepeno napredujete.

Da li su čepovi bezbedni?

Obično, sve dok preduzmete odgovarajuće mere predostrožnosti.

Ovo uključuje:

Korišćenje puno maziva (lubrikanata). Nedostatak može dovesti do iritacije

Pravilno rukovanje. Pranje i dezinfekcija bilo koje seksualne igračke pre i posle upotrebe je obavezno. Razlog je, pa, kaka. Čak i super čista guza sadrži mikroskopske fekalne materije koje mogu izazvati infekcije. Polno prenosive infekcije se takođe mogu širiti deljenjem seksualnih igračaka. Pravilna nega i rukovanje seksualnim igračkama mogu smanjiti rizik.

Vaše zdravlje. Dobra je ideja da prestanete da koristite igračke za zadnjicu ako imate hemoroide, analne fisure ili stanje prostate. Prvo se obratite lekaru ili drugom zdravstvenom radniku.

Kakve zablude postoje?

Previše. Ali mi ćemo ih ispraviti i odvesti vas na put u divan svet zabave sa analnim čepom.

Korišćenje analnog dilda ne znači da pristajete na analni seks!!

Pristanak na jedan seksualni čin ne znači da ste ponudili otvoreni poziv drugom. Upotreba čepova za zadnjicu ne čini vašu zadnjicu velikom besplatnom za sve i otvorenom za analni seks osim ako to nije ono što želite.

Da li boli ?

Mala nelagodnost dok se vaša zadnjica navikava na penetraciju je normalna, ali ne bi trebalo da uzrokuje veliki bol. Radite stvari super sporo i koristite puno maziva.

Ne može se zaglaviti ili izgubiti – ali druge stvari mogu

Dok su analni dildoi pametno dizajnirani da ostanu na mestu, druge stvari nisu. Ne koristite ništa što nije posebno namenjeno vašoj zadnjici.

Strani predmeti mogu ozbiljno oštetiti vaše debelo crevo, da ne spominjemo inspiraciju za epizodu serije Neispričane priče hitne pomoći.

Koje vrste postoje?

Za razliku od drugih analnih igračaka, kao što su dildoi i sonde koje su namenjene za akciju napolju, čepovi bukvalno zapuše vašu zadnjicu. Stalni osećaj sitosti je njihova jača strana.

Čepovi su obično suženi radi lakšeg umetanja i širenja prema dnu. Dolaze u različitim materijalima, od kojih svaki nudi različite senzacije za vaše zadovoljstvo. Možete pronaći glatke čepove, teksturirane čepove i vibrirajuće.

Kako to koristiš?

Ako budete uzbuđeni i opušteni, korišćenje čepa će biti prijatnije. Uključivanje jednog u drugu igru, poput masturbacije, oralnog seksa ili vaginalne penetracije je odličan način da počnete

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da ubacivanje bude lako i prijatno:

  • Uzmite toplu kupku ili počnite sa predigrom kako biste opustili napete mišiće. Ovo će učiniti umetanje manje nervoznim.
  • Nanesite puno maziva oko anusa i na čep.
  • Pritisnite vrh čepa na anus, a zatim postepeno povećavajte pritisak.
  • Prestanite odmah ako osetite bilo kakav bol. Zatim duboko udahnite i pokušajte ponovo koristeći više maziva, drugačiji ugao ili manji analni dildo.

Kako ga čistite i čuvate?

Većina čepova se može oprati sapunom i vodom ili sredstvom za čišćenje seksualnih igračaka, ali uvek pročitajte uputstva za negu priložena uz čep da biste bili sigurni.

Čuvajte dildo na čistom i suvom mestu gde se neće oštetiti. Ako dolazi sa torbom ili kutijom za skladištenje, koristite je.

Call Now Button