SVE O STRAP-ON

Strap-on je dvodelna seksualna igračka koja uključuje dildo, tipično je nevibrirajuća igračka koja je uglavnom u obliku penisa. Dildo se drži na mestu pomoću uprtača koji se pričvršćuje za bokove osobe koja ga nosi. Strap-on se koristi za penetrativni seks, bilo vaginalni ili analni, što se još naziva i pegging kada žena koristi strap-on sa muškarcem.

Kada kupujete kaiš, treba uzeti u obzir nekoliko stvari. Ideja je da držite dildo uz telo kako biste oslobodili ruku, tako da možete da ga koristite sa partnerom na način koji je sličan snošaju i da ne bude klimav. Trebalo bi da se osećate sigurno, da dobro pristaje i da ne bude toliko rastegljiv da se dildo odvaja od njega ili ga povlači.

Izbor dildoa je beskrajan i varira u veličini, obliku i boji. Neki su apstraktni, a neki izgledaju baš kao penis. Ponekad ljudi zaista žele da ispolje rodnu svoju igru sa strep on-vima, au drugim slučajevima jednostavno žele efekat da ne moraju da drže dildo u ruci dok se igraju sa svojim partnerom i [ne] misle o sebi kao imati penis, zbog čega ćete naći dildoe u neonskim bojama i sa rebrima na njima, zbog čega više liče na vanzemaljske penise nego na ljudske. Počnite sa malim ako ste početnik, posebno ako planirate da uradite analnu penetraciju. Zakrivljeni dildoi su najbolji za unutrašnju stimulaciju ili stimulaciju prostate.

I trebalo bi da se podrazumeva, ali hej, zašto ne još jednom: ako stavljate bilo šta u guzu, zapamtite: podmazivanje, podmazivanje i još podmazivanja!

Call Now Button