Sve o vezivanju (bondage)

Za neke od nas biti vezan i prepušten na milost i nemilost partnera predstavlja neodoljivo uzbuđenje. Za druge je vezivanje traka, stavljanje lisica, upotreba kugli za usta, štipaljki za bradavice ili bičeva ono što ubrzava puls. Postoje i oni koji vole da probaju i obe varijante. Ograničavanje kretanja partneru znači da se on može usredsrediti na senzacije bez ometanja. Takođe mu omogućava da uživa bez obaveze da uzvrati zadovoljstvo. Neki ljubitelji vezivanja vole čak i da se „bore“ protiv onoga koji ih vezuje, što čini dodatnu dozu adrenalinskog naleta.

 

Vezivanje može biti zabavan način da začinite svoj ljubavni život, ali postoje pravila koja se odnose na pristanak ili zloupotrebu poverenja partnera:
-Nemojte da pokušavate ovo sa partnerom koga ste tek upoznali. Ne znate da li mu se može verovati.
-Nemojte da dozvolite da vas partner natera na nešto što vam ne prija. Partner koji brine o vama će razumeti da vam se neke stvari ne dopadaju.
Razgovarajte sa partnerom koje su to granice koje ne želie da pređete.
-Dogovorite upotrebu safe-worda, lozinke koja označava da je partner preterao i da istog momenta mora da prestane sa tim što radi.
-Nikada ne vezujte trake koje nisu za to namenjene partneru oko vrata jer može doći do gušenja.
-Početnici bi trebalo da izbegavaju kompleksnije poze i tipove vezivanja.
-I naravno, upražnjavanje bezbednog odnosa je imperativ. Kondomi treba da su uvek pri ruci.

A sad… Vezivanje!

Sada kad ste stvorili uslove uzajamnog poverenja sa partnerom možete da pristupite vezivanju svog partnera. Mnogi počinju sa jednostavnijim varijantama poput lisica sa krznom i običnog poveza za oči, dok neki ekstremni uživaoci imaju svoje lične „tamnice“ gde se upuštaju u ispunjavanje svih seksualnih fantazija. Kako god, osnovni „alat“ za vezivanje je svuda isti i narednim pasusima sledi opis osnovne opreme za vezivanje.

Lisice i trake za vezivanje

Iskoristite lisice ili trake za vezivanje zglobova da postavite vašeg partnera u položaj koji želite. Postoje trake koje idu ispod dušeka tako da vašem partneru ruke i nogu budu raširene. Postoje i lisice sa dodatnim prstenovima na koje se može dodati još jedan par lisica ili traka za dodatno vezivanje. Lisice sa quick-release polugom su idealne za početnike, dok su lisice sa ključevima pogodnije za iskusne ljubitelje vezivanja.

Konopci

Konopci su glavna oprema za svakog pravog ljubitelja vezivanja. Preporučujemo upotrebu samo kvalitetnih konopaca za vezivanje, jer su oni dizajnirani tako da spreče pojavu opekotina od trenja i ogrebotina.

 

Sve ovo možete pronaći u sex shopu Karolina. Uživajte u potrazi za idealnom opremom za vezivanje i prepustite se strastima!

 

 

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button