Njegovo veličanstvo-vibrator!

Vibratori su verni prijatelji žena već dugi niz godina. Mnogim ženama su pomogli da dostignu neslućene vrhunce, bilo da ih koriste same ili sa partnerom za vreme seksa. Postoji više tipova vibratora u zavisnosti toga da li su namenjeni za penetraciju, stimulaciju klitorisa, G tačke ili sveobuhvatno zadovoljstvo. U nastavku su najčešći tipovi vibratora i njihove karakteristike kako biste za sebe izabrali baš taj idealan model koji će vas dovesti do ultimativnog orgazma.

Klasičan vibrator

Ravnog i pravilnog oblika, mogu biti i realističnog oblika sa venama. Primarno služe za stimulaciju penetracijom, mada se mogu koristiti i za stimulisanje drugih erogenih zona.Najčešće imaju više brzina koje se mogu podesiti po želji.

Vibratori za klitoris

Vibratori za klitoris su uglavnom malih dimenzija i idealni za stimulaciju pre svega klitorisa, ali se mogu koristiti i za stimulaciju drugih erogenih zona. Napravljeni su uglavnom od ABS plastike ili su presvučeni tvrđim silikonom da bi savršeno prenosili vibracije i stimulisali klitoris i imaju više brzina koje se mogu podesiti po potrebi da bi užitak bio maksimalan.

Vibratori za G tačku

Vibratori za G tačku se razlikuju od ostalih vibratora tako što im je vrh povijen radi savršene stimulacije G tačke unutar vagine. Postoje i vibratori koji su dizajnirani tako da vrše stimulaciju i G tačke i klitorisa istovremeno.

Vibro jaja

Vibro jaja su manji vibratori okruglog oblika ili oblika jajeta sa daljinskim upravljačem. Postoje varijante i sa bežičnim daljinskim upravljačem. Idealni su za zločeste igre sa partnerom u javnosti ili za predigru.

 

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button