Sve o vibro jajima ( Vibro-Egg)

Kada je u pitanju kupovina tog vibratora, stvari mogu postati prilično neodoljive, s obzirom na to da postoji oko milion različitih vrsta seksualnih igračaka. Od uvek popularnih vibratora štapića do slatkih i diskretnih vibratora u obliku karmina, može biti tako zastrašujuće otkriti koji tip je The One za vas. Dakle, pre nego što krenete u svoju Karolina sexy radnju i samo pokupite bilo koji vibrirajući dildo ili metak, mogu li da predložim da isprobate vibrator za jaja?

Znam šta misliš, šta je vibro jaja? Pa, dozvolite mi da objasnim – to je vibracija koja je u osnovi (relativno) oblikovana kao jaje. Mali i diskretan, praktično staje na dlan. Ali ne dozvolite da vas njegova veličina zavara, ovi mali vibratori mogu da daju snažan udarac. Neki jaje vibratori mogu se koristiti i interno i eksterno, dok neke druge verzije nude i lokalizovanu i široku stimulaciju, u zavisnosti od toga kako ih koristite.

Osim toga, vibro jaja su deo sve većeg pritiska u [industriji seks igračaka] ka igračkama za sva tela. To znači da bez obzira na to kako se identifikujete ili šta želite da budete stimulisani, ova igračka bi mogla da vam odgovara, možete da koristite vibro jaje na bradavicama, klitorisu, testisima, anusu, vaginalnom kanalu, pazuhu, takoreći

Vibro jaja su veoma diskretni u poređenju sa većinom vibratora ili seksualnih igračaka zbog svog kompaktnog dizajna. Dakle, ako imate cimere ili vaše roditelje koji vole da dođu u iznenadnu posetu, oni nikada neće znati razliku između vibratora za jaja i prenosive baterije.

Ovde možete pogledati našu ponudu vibro jaja LINK

Call Now Button