Trojka- ultimativni vodič za sex u troje

Ima li bolji osećaj od toga da gledaš sexy cicu sa usnama boje zrelih višanja koja jezikom prelazi preko oblina njene sexy drugarice? Ima, imati sex sa njom dok to radi!

Da, trojke su često rezultat puke sreće.

Da, moguće je naći dve sexy devojke koje su zainteresovane i za tebe, i jedna za drugu.

Da, moguće je!

Ali… da li je ovo nešto što želiš da prepustiš pukoj sreći? Da li želiš da sudbina odredi hoćeš li se ujutru probuditi sa sexy plavušom koja te je celo veče gledala u klubu i uz mirisnu crnku koja te baš opasno pali? Nismo ni mislili tako…

Stoga, bez daljeg okolišanja, slede koraci koji će ti i omogućiti tu ludu, lee-geeen-daar-nu noć, rezervisanu za plejboje i rok zvezde!

Pronađi pravu devojku

Za početak, ovo je očigledan korak. Ne mora ona biti neka promiskuitetna party devojka ili brucoškinja koja želi da istražuje čari seksa koje nude studentski dani…Sve što treba je da bude opuštena po pitanju svoje seksualnosti i spremna da proba nove stvari. A to je većina žena koje imaju samopouzdanje, koje su cool i zabavne.

Magično pitanje

Postoji magično pitanje koje će povećati tvoje šanse za trojku do neslućenih granica. Većina momaka započne sa „Da li bi za mene pristala na to?“ ili „Da me zaista voliš, ti bi pristala…“ FEJL!!! Zašto? Zato što mašiš poentu.

Magično pitanje? „Kakav tip devojaka ti je privlačan?“. Jednostavno, nevino, opušteno. Bez pritiska, bez stresa, prosto i jednostavno pitanje.

Ovo je tajna laganog navođenja tvojih neiskusnih drugarica u svet trojke.

Ako je pitate kakve devojke su joj privlačne, to će joj staviti do znanja da vi već znate da je privlače i devojke i da joj je ok da priča o tome. Pitajte je o savršenom izgledu, vajbu, neka vam opiše što više detelja. Naravno, ne forsirajte priču previše. Sve što vas interesuje je da ostvarite vezu koja je otvorena, bez pritiska i takvu da se ona oseća ugodno pričajući ti kakve devojke je privlače.

Build up

Sada kada je opuštena po pitanju devojaka koje je privlače, da li to znači da ćeš jednog dana doći kući i zateći je szajedno sa drugaricom raširenih nogu u svojoj spavaćoj sobi?

Moguće, ali je šansa mala.

Sada kada je otvorena po pitanju da joj se momci sviđaju isto toliko kao i devojke, vreme je da zalivate to seme i gledate kako želja raste. Ovo uradi tako što ćeš postepeno izvlačiti sve više i više etorskih detalja od nje.

Prva faza:

Dok šetate gradom ruku pod ruku, osećate se opušteno i voljeno, taman što ste jeli u neko restoranu i osećate to zadovoljstvo nakon ukusnog ručka, i ugledate devojku koja se podudara sa opisom devojke koju vam je ona opisala…

samo je neobavezno pitajte „Je l’ ovo tip devojke koja te privlači?“.

I to je sve. Nema potrebe ni za kakvim sočnim detaljima ili intrigantnim pozama u kojima je zamišlja u svom krevetu.

Druga faza:

Sada kada je otvorena po tom pitanju, vreme je da se pređe na drugu fazu-otkrivanje njenih fantazija.

Odvedite je u klub ili negde gde ćete popiti koju više nego inače. Kada se opustite, reci joj da obrati pažnju na devojku koja odgovara opisu koji se njoj sviđa. Budi direktan i ozbiljan. „Da li bi volela da ti liže klitoris?“, „Šta misliš, kako se ljubi?“,  „Šta misli, kakav je osećaj da obmota svoje noge oko tvoje glave?“.

Počni da forsiraš tu temu. Čisto da vidiš gde će te odvesti. Pijana je, napaljena, avanturista je, i oseća se ok povodom toga. Igra je počela.

Ali… cilj nije da već to veče odvedete zajedno devojku kući. Ako uspete-super, čestitam! Ako ne-pustite da se još malo ta ideja „krčka“ u njenoj glavi.

Treća faza:

Ako si ispratio sve korake do sada, trebalo bi da imaš napaljenu, radoznalu, devojku punu samopouzdanja i spremnu na avanturu. Postoji još jedan korak koji moraš da napraviš da bi te sledeći put MOLILA da zavedete treću devojku.

Sledeći put kada imate sex, započni dirty talk. „Zamisli kakav bi osećaj bio da sam u tebi, a tvoja drugarica ti liže klitoris?“. Tvoj posao je da je nateraš da razmišlja o tome kakav bi osećaj bio da vam se pridruži još jedna devojka. Naloži je, nateraj je da svršava razmišljajući o tome koliko bi sve bilo još bolje da je još jedna devojka tu.

Ako ovo dobro odradiš, ona je ta koja će započinjati drity talk o tome sledeći put.

1 + 1 + ? = 3

Ako te ne moli da dovedete devojku kući, onda negde gaaadno grešiš. Vrati se na start i vidi gde je greška.

Sada kreće pravi posao.

Imaš jednu devojku, ali sada treba pronaći magični broj 2. Ovaj deo posla načešće najduže traje. Male su šanse da ćeš naići na devojku na ulici, popričati sa njom 5 minuta, a da će u sledećem trenutku skidati kaiš sa tvoje devojke. Potrebno je preći sličan proces i sa trećom devojkom kao i sa tvojom devojkom.

Počni tako što ćete zajedno otići na kul i opuštena mesta gde možeš da pronađeš nekoga pogodnog za ovaj tip akcije. Pronađi devojku koja bi mogla da se dopadne tvojoj devojci i uđite u priču. Flertuj, zabavljajte se, pomeni joj da imaš devojku, ali drži fokus na tome da te i ona zanima.

Imaj stav „Da nemam devojku, odmah bih te odveo kući“. Kada primetiš da je ovlažila toliko da ostavlja barice po podu, vreme je da u priču uvedeš i svoju devojku. „moja devojka ima najsexy guzu…“, „Moja devojka kaže da imaš najsexy noge koje je ikad videla“, „Moja devojka nikad nije bila sa devojkom pre, ali kaže mi da si ti baš njen tip“. Kada vidiš da je zainteresovana, vreme je da je pitaš „Kakav tip dvojakati voliš?“. Ako si sve uradio kako treba, neće biti bitno kakav tip devojaka voli, jedini odgovor će biti: Tvoju devojku!

Podigni igru na viši nivo

 Sad je vreme da je upoznaš sa svojom devojkom i da vidiš šta će se sledeće desiti. Dobar je trenutak da im oboma kažeš da je sexy videti ih kako igraju zajedno. Svetla kluba, zavodljiva muzika i dve napaljene, vlažne devojke koje igraju pripipjajući se jedna uz drugu. Dodirivaće se, gledaće te pohotljivo i jedino što treba da uradiš je da nežno navedeš njihove usne da se poljube.

Kada završe sa slatkim poljupcima, vreme je da ih uhvatiš obe za ruke i povedeš kući iz kluba. Baci ih na zadnje sedište auta, reci im da se bolje upoznaju i brzo se vraćaj kući!

SEX!

Ima li potrebe da i o ovome pišemo? Uživaj i za našu dušu!

Ali bitno je napomenuti, ako se nakon seksa samo okreneš i zaspiš teško da će se trojka ikad više ponoviti. Moraš da preuzmeš kontrolu i da zadovoljiš želje obe devojke. To je jedini način da se trojka ponovo dogodi. Istraži fetiše, želje i poze koje im odgovaraju, i budi siguran da su obe zadovoljene.

Dan posle

Imali ste svoju zabavu. Da, bilo je sjajno. Ali, ima još posla da se obavi. Ako je ovo prvi put tvojoj devojci da je imala trojku, verovatno će proći kroz varijaciju emocija taj dan. Od krivice, preko posramljenosti do zadovoljstva i znatiželje.

Šta god od ovoga da prevagne, bitno je da zna da ste tu da je podržite kroz sve što oseća. Pričaje o stvarima koje su vam se dopale, stvarima koje vam se nisu dopale i ohrabrite je da vam ispriča šta se njoj dopalo, a šta ne. Imajte u vidu da sa dve devojke trebate da vodite ovaj razgovor. Nađite vremena da popričate o ovome i sa drugom devojkom da biste bili sigurni da se i njoj dopao ovaj eksperiment.

A posle… samo je nebo granica!

 

 

 

 

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button