Kako povećati penis?

Upotreba pumpe za penis je jedan od najjednostavnijih i najefikasnijih načina za lečenje pojačavanje erekcije i povećanje penisa. Relativno su jednostavne za upotrebu, ali je bitno pridržavati se uputstva jer postoji rizik od povrede usled nepravilne upotrebe.

Pumpa za penis, poznata i kao vakuum pumpa, sastoji se od sledećih elemenata:

  • Tube u koju ulazi penis
  • Dihtunga koji naleže na koren penisa
  • Pumpe kojom se pravi vakuum.

 

Kako se koristi pumpa za penis?

Upotreba pumpe za penis može delovati malo čudno u početku, ali je u suštini prilično jednostavna za korišćenje. Započnite tako što ćete postaviti tubu na koren penisa tako da vazduh ne može da ulazi. Preporuka je da se koristi lubrikant za maksimalnu efikasnost i udobnost. Počnite da isisavate vazduh pumpom. Vakuum će učiniti da krv krene da popunjava krvne sudove u penisu. Kada nastane puna erekcija (nakon 3-5 minuta) pustite vazduh na dihtungu i uklonite tubu sa penisa i nakon toga možete nastaviti sa predigrom ili odmah krenuti u akciju.

Većina pumpi ima i prsten na ivici tube koji treba da ostane na korenu penisa i koja služi da zadrži krv u penisu. Nakon što postignete punu erekciju, namaknite prsten na koren penisa. Nosite prsten tokom odnosa, ali ne duže od tridesetak minuta jer može dovesti do povrede krvnih sudova.

Koje su koristi od pumpe za penis?

Pumpe za penis su efektivne za pojačavanje erekcije kod većine korisnika. Trajanje erekcije zavisi od osobe do osobe i uglavnom traje oko 30 minuta. Penis pumpa je generalo bezbedna za upotrebu i jeftinija je nego lekovi kojima se leči erektilna disfunkcija. Pored toga, ona je efektivna i nakon operacija koja utiču na smanjenje erekcije, kao što su operacija prostate ili rak prostate.

Da li postoje nuspojave ili rizik pri upotrebi pumpe za penis?

Kada se koristi ispravno postoji minimalan rizik po zdravlje. Može se koristiti svakodnevno, pa čak i po više puta na dan. Bitno je da pratite uputstvo za upotrebu i da ne preterate sa ispumpavanjem vazduha, jer previše vakuuma može dovesti do povrede vašeg penisa. Može doći i do pojave pucanja kapilara pod kožom i do pojave malih crvenih tačkica zvanih petehije.

Ponudu pumpi za penis pogledajte na našem sajtu.

Za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju.

Vaš Karo-lina sex shop.

 

 

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button