Čuvanje i održavanje sex igračaka

Svako ko ima neku sex igračku zna kakvu glavobolju predstavlja njihovo čuvanje od radoznalih očiju. Dakle, najbitnija stavka je pronaći neko mesto na koje ukućani i deca ne zalaze često, kao i kutiju koja ne privlači pažnju. Takođe, veoma je bitno odvojiti igračke po tipu materijala od koga su napravljene. Koliko god to čudno zvučalo, ali različiti materijali od kojih su sex igračke napravljene mogu imati sklonost da reaguju međusobno i da ta reakcija dovede do deformacije materijala. Da bi se to izbeglo, idealno bi bilo čuvati igračku u originalnom pakovanju ili ako to nije moguće čuvati je u platnenoj vrećici koja će ih fizički razdvojiti.

 

 

Ukoliko nemate platnene vrećice ni originalnu ambalažu, budite kreativni! Iskoristite čarape ili ako imate iskustva, sašijte sami vrećicu za vaše sexy igračke.

Što se tiče održavanja, upotreba alkohola se nikako ne preporučuje jer može dovesti do razgradnje materijala od koga je sex igračka napravljena. Najbolje je upotrebiti sredstvo za čišćenje i dezinfekciju koje je namenski napravljeno za čišćenje sex igračaka. Ukoliko nemate sredstvo za čišćenje sex igračaka, možete ih oprati mlakom vodom i blagim sapunom.

 

Higijena vaših igračaka je veoma bitna, tako da se za maksimalnu sigurnost savetuje upotreba sredstva za čišćenje pre i posle upotrebe sex igračaka.

 

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button