Kako da je iznenadite sex igračkom?

 

 

Kupovina sex igračke za lepšu polovinu može biti izazovan, ali i veoma zanimljiv i erotičan zadatak, koji se potencijalno može višestruko isplatiti. Potraga za idealnom sex igračkom započinje na sajtu našeg sex shopa www.karo-lina.rs, a zadatak ovog teksta je da vam da sve potrebne informacije da biste napravili idealan izbor pri kupovini.

Ne mora da vibrira

Kao što smo već pisali, prva asocijacija na sex shop su vibratori. Ali u predivnom svetu Karo-lina sex shopa možete pronaći i mnoge druge zanimljive stvari koje ne vibriraju. Golicaljke, ulja za erotsku masažu, sveće za erotsku masažu, pa čak i obični lubrikanti sa aromom su odličan izbor za poklon. Oni su posebno dobar izbor ukoliko vam je ovo prvi poklon ovakvog tipa koji kupujete, zato što su dosta jeftini i možete ih koristiti oboje.

 

Izaberite igračku sa više funkcija

Ako se ipak odlučite za vibrator onda izaberite neki sa više brzina i modova vibriranja. Većina vibratora, pa čak i najmanji-metak vibratori, imaju makar tri različite brzine vibriranja. Ovo je idealno jer omogućava podešavanje brzine koje će joj pružiti maksimalni užitak.

 

 

 

Izaberite praktično

Probajte da izaberete najpraktičniju veličinu. Imajte u vidu da veliki vibratori mogu da prave buku, a postoji i problem gde ga čuvati kada se ne koristi. Ne želite da neko od njenih ukućana nađe to, verujte nam na reč…

 

Izaberite multifunkcionalan vibrator

Neke dame najviše vole stimulaciju klitorisa, druge obožavaju maksimalnu penetraciju i igranje sa G-tačkom, dok neke vole potpuni ugođaj koji uključuje sve tri stimulacije. Poprilično komplikovano, znamo. Srećom, postoje i vibratori koji su namenjeni za ovo.U pitanju su zeka vibratori koji pored penetracije simultano stimulišu i klitoris i G-tačku.Zeka vibratori su posebno zanimljiv poklon jer pružaju maksimalno uživanje i odličan su poklon ukoliko je vaša lepša polovina sklona seksualnim igrarijama.

 

 

Iznenadite je nekim „ozbiljnijim“ poklonom

Ukoliko dobro poznajete svog partnera i imate slične želje u krevetu, onda vam savetujemo kupovinu nekog ozbiljnijeg poklona poput biča, lisica ili druge opreme za vezivanje. Postoje i kompleti koji sadrže bič, lisice i masku i oni su najisplativiji za kupovinu. Ovo su igračke za iskusnije ljubavnike, posebno ako se ne poznajete dovoljno dugo.

 

Sve ovo možete pronaću u našem online sex shopu www.karo-lina.rs. Slobodno nam pišite ukoliko imate bilo kakva pitanja, rado ćemo vam odgovoriti.

 

Dobro došli!

 

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button