Lubrikant-apsolutni must have za sve prave ljubavnike!

Da li upotreba lubrikanata čini sex boljim? Odgovor je da! Ако vam je ovaj odgovor dovoljan onda se odmah prebacite na našu sekciju lubrikanti da biste pronašli vašeg idealnog „klizavog“ prijatelja. Ako vam ovaj odgovor nije dovoljan, onda nastavite da čitate sledeće redove.

Pošto nam ne verujete na reč, probaćemo da vas uverimo. Mi u Karo-lina shopu ih obožavamo! Naime, oni su relativno jeftina igračka koja čini igru totalno drugačijom i milion puta boljom, bilo da se igrate sa Desankom Šakić ili sa partnerom. Ili dva partnera, ako imate sreće.

Da pređemo na stvar. Poenta lubrikanta je da se smanji trenje. Često se desi da ženama i pored očigledne napaljenosti izostane dovoljna količina „vlage“ tamo dole, i tada je pravi momenat da se posegne za bočicom dobrog lubrikanta. Primetili ste da kondomi često budu premazani slojem lubrikanta, а par dodatnih kapi bi svakako dobro došlo. Što se tiče sex igračaka, koliko god kvalitetan materijal bio-činjenica je da je to veštački materijal, tako da se drugačije ponaša i može dovesti do iritacije kože. Pored toga što će olakšati klizanje, lubrikant će i povećati osetljivost vagine tako da ćete bolje osećati teksturu vašeg vibratora ili dildoa. Ukoliko želite i dodatnu dimenziju seksa, možete da odaberete neki lubrikant sa aromom koji će stvoriti posebnu čaroliju.

Ako smo uspeli da vam popravimo mišljenje, red je da vam pojasnimo i koji tipovi lubrikanata postoje. Imamo tri glavne kategorije:

  1. Lubrikanti na bazi vode-mogu se koristiti za sex, masturbaciju ili sa sex igračkama, a gušći čak i za analni sex. Lubrikanti sa efektom zagrevanja i mirisima su često na vodenoj bazi. Lubrikanti na bazi vode se dosta lako spiraju i ne ostavljaju tragove.
  2. Lubrikanti na bazi ulja-su generalno dosta gušći od lubrikanata na vodenoj bazi tako da su idealni za malo grublju igru ili analni sex. Nisu preporučljivi za upotrebu sa kondomima i sex igračkama jer postoji opasnost od oštećenja.
  3. Silikonski lubrikanti-poznati kao super-klizavi lubrikanti. idealni su za sex u vodi jer se teško spiraju. Nisu pogodni za kombinovanje sa sex igračkama. Gušći silikonski lubrikanti su idealan izbor za analni sex zbog toga što su veoma klizavi.

Za kraj, koji lubrikant koristiti? Ako niste zahtevni običan lubrikant na bazi vode bi trebalo da je sasvim dovoljan, kao i u slučaju da želite da koristite sex igračke. Ako želite da probate analni sex onda je preporuka kupiti analni lubrikant koji je gušći od vodenog ili silikonski lubrikant.

Izaberite svoj idealni lubrikant iz naše bogate ponude i uživajte u čarima sexa!

 

Vaš Karolina sexy shop!

 

 

This entry was posted in Vesti and tagged .
Call Now Button